Viszonteladói feltételek:

Viszonteladóvá válás folyamata:

Töltsék le viszonteladói csomagunkat, majd küldjék el a regisztrációhoz szükséges dokumentumokat számunkra.

A regisztráláshoz kérjük, hogy küldje el nekünk az alábbi dokumentumokat:

kitöltött üzleti terv adatlap, a cégkivonat és az aláírási címpéldány.

A szükséges dokumentumok hiánytalan beküldése után egy héten belül döntünk a regisztrálásról. A döntésről a beküldött üzleti terv adatlapon szereplő kapcsolattartó email-re küldünk érdesítést. Kérjük, hogy a regisztrálás során kizárólag valós céges kapcsolattartói adatait adja meg.  Kérjük, hogy magánhasználatú e-mail címet ne adjon meg, továbbá ne közöljön velünk olyan személyes adatokat, melyek nem elengedhetetlenül szükségesek a viszonteladói kapcsolat létrehozásához

A szerződést (egyedi kereskedelmi megállapodás) az Apcom küldi ki partnereinek az export control dokumentummal együtt. Ezt a két dokumentumot kérjük aláírva visszaküldeni elektronikusan, majd az eredetit két példányban postai úton. 

Ezt követően létrehozzuk a webshophozzáférést és a regisztrálás után a megadott emailcímre fogjuk elküldeni a viszonteladói webshop linkjét, a felhasználónevet és a hozzáféréshez szükséges jelszót.

A rendeléseket a partnereink csak a webshopon keresztül tudják leadni, nem ajánlatadás alapján dolgozunk.

Fontos: Az első vásárlás minimális értéke nettó 500 ezer forint! Ez az értékhatár csak az Apple termékekre érvényes, a kiegészítőkre nem.

​

Az Apple minősítési rendszere:

A viszonteladóknak nyújtott kedvezményeket az Apple minősítési rendszere alapján tudjuk biztosítani. Az Apple minősítéssel rendelkező partnerek számára elérhető kedvezmények annál nagyobbak, minél több feltételnek felelnek meg (forgalomra, üzlethelységre, alkalmazottakra, szolgáltatásokra vonatkozó feltételek). Az Apple partnerminősítési rendszerével kapcsolatos bővebb infomációkért keresse partnerkapcsolattartónkat. 

​

Rendelés és logisztika:

​

A rendeléseket a webshopon keresztül lehet feladni. A 12 óráig leadott rendeléseket másnapra automatikusan kiszállítjuk, 20 ezer forint (nettó) feletti rendelési értéknél ingyenesen. A 20 ezer forint alatti értékű rendeléseket Budapesten továbbra is 1500 Ft + Áfa, vidékre  2500 Ft + Áfa összegért szállítjuk ki. Személyes áruátvételre nincs lehetőség.

​

Megrendelt és kiszállított árut, hibás rendelésből fakadóan nem tudunk visszavenni. 

​

Számlázás:

​

A számlák a webshopból pdf formátumban, a kiszállítást követően letölthetők, ettől függetlenül a szerződéskötéskor megadott kapcsolattartó email címére is automatikusan elküldjük.